A munkakör leírása
- Cukrászati alapanyagok átvétele, ellenőrzése és tárolása.
- Széles körű cukrászati félkész termékek, félkész áruk és késztermékek készítése.
- Gépi-technológiai berendezések kiszolgálása.
- Felelős a receptek, a felhasznált nyersanyagok minőségének és mennyiségének következetes betartásáért.
- A szigorú higiéniai előírások és folyamatok betartása.
- Termékek minőségének érzékszervi ellenőrzése.
- Cukrászati késztermékek szeletelése és díszítése.
- Félkész termékek, félkész áruk és késztermékek mintavétele laboratóriumi elemzés céljából.
A vállalatok számára - szerezzen bizalmat a fizetésekről való döntés során
Tisztességesen állapítsa meg alkalmazottai fizetését. Ebben részletes fizetési jelentés segít. Mindig kéznél lesznek a vonatkozó fizetési adatok.
Karrierutak
A grafikon azt mutatja, milyen utat járhatnak be az alkalmazottak leggyakrabban karrierjük során az adott pozícióból. Kattints a pozíció nevére, hogy részletesebben megismerd a fizetési adatokat
Cukrász - Mezőgazdaság és élelmiszeripar a munkaerőpiacon
A pozíció
a fizetések rangsorában
Nők aránya
A pozíciót betöltő adatközlők átlagéletkora
653. hely
Varrónő
Bőr-, textil- és ruhaipar
688 - 1 196 USD
582. hely
Régész, Archeológus
Oktatás, képzés, tudomány, kutatás
717 - 1 669 USD
1. hely
Vezérigazgató
Cégvezetés
1 931 - 9 794 USD
Túl nagy ez az intervallum?
Egy rövid kérdőív kitöltésével megtudhatod régiód átlagfizetését
Hasonlítsd össze fizetésed másokéval!Részletes információ a magyarországi fizetésekről
Pro
Fizetési jelentés cégeknek
113 EUR*
* ÁFÁ-val / 94 EUR ÁFA nélkül
Elemzés megrendelése- Adott pozíció fizetése régió*, végzettség, gyakorlat, cégméret szerint
- A teljes fizetés és annak összetevői* (változó összetevő, jutalékok, jutalmak)
- A válaszadók megoszlása bérek szerint
- Fizetési tartományok az 1. decilis, az 1. kvartilis, a medián, a 3. kvartilis, a 9. decilis és az átlagbér kifejezésével. Li>
- Pénzügyi juttatások részletes lebontása*
- Pénzügyi juttatás elemzés* * regressziós modell használata esetén érhető el