A munkakör leírása
- Asztalok megterítése, evőeszközök, tányérok, poharak és terítékek elhelyezése.
- Vendégek üdvözlése és asztalhoz ültetése az aktuális kapacitás szerint.
- Tanácsadás az ételek és italok kiválasztásánál.
- Rendelések felvétele.
- Megrendelt ételek és italok felszolgálása, alkalmanként az ételkészítés asztalnál való befejezése.
- Reklamációk fogadása és továbbítása a felelős személy felé.
- Számlázás és az adós összeg átvétele hazai vagy külföldi pénznemben, esetleg bankkártyával.
- Használt evőeszközök, tányérok és poharak leszedése az asztalokról.
- Asztalfoglalások biztosítása.
A vállalatok számára - szerezzen bizalmat a fizetésekről való döntés során
Tisztességesen állapítsa meg alkalmazottai fizetését. Ebben részletes fizetési jelentés segít. Mindig kéznél lesznek a vonatkozó fizetési adatok.
Karrierutak
A grafikon azt mutatja, milyen utat járhatnak be az alkalmazottak leggyakrabban karrierjük során az adott pozícióból. Kattints a pozíció nevére, hogy részletesebben megismerd a fizetési adatokat
Pultos, felszolgáló, pincér - Vendéglátóipar, idegenforgalom a munkaerőpiacon
A pozíció
a fizetések rangsorában
Nők aránya
A pozíciót betöltő adatközlők átlagéletkora
653. hely
Varrónő
Bőr-, textil- és ruhaipar
266 800 - 463 718 Ft
581. hely
Cukrász
Mezőgazdaság és élelmiszeripar
299 976 - 651 344 Ft
1. hely
Vezérigazgató
Cégvezetés
748 900 - 3 798 116 Ft
Túl nagy ez az intervallum?
Egy rövid kérdőív kitöltésével megtudhatod régiód átlagfizetését
Hasonlítsd össze fizetésed másokéval!Részletes információ a magyarországi fizetésekről
Pro
Fizetési jelentés cégeknek
119 EUR*
* ÁFÁ-val / 99 EUR ÁFA nélkül
Elemzés megrendelése- Adott pozíció fizetése régió*, végzettség, gyakorlat, cégméret szerint
- A teljes fizetés és annak összetevői* (változó összetevő, jutalékok, jutalmak)
- A válaszadók megoszlása bérek szerint
- Fizetési tartományok az 1. decilis, az 1. kvartilis, a medián, a 3. kvartilis, a 9. decilis és az átlagbér kifejezésével. Li>
- Pénzügyi juttatások részletes lebontása*
- Pénzügyi juttatás elemzés* * regressziós modell használata esetén érhető el